0

SHOCKING Welke Angel neemt afscheid van Victorias SecretHet lingeriemerk Victoria’s Secret heeft op het moment zulke beeldschone Angels in dienst, dat je het je bijna niet kunt voorstellen dat ze iemand gaan ‘ontvleugelen’. Toch gaat dat waarschijnlijk gebeuren bij één van onze favoriete Angels.

Na drie jaar trouwe dienst mag Miranda Kerr zich binnenkort niet langer een Angel noemen omdat haar contract zeer waarschijnlijk niet wordt verlengt. Geruchten gaan dat het merk vond dat ze een lastige reputatie heeft en dat ze minder goed verkopen dan haar collega Angels.

Zou het iets te maken hebben met het feit dat Miranda hen op de vingers tikte vanwege de chemicaliën die Victoria’s Secret gebruikt bij het maken van hun producten?

Toch schijnt het niet te betekenen dat we Miranda Kerr nooit meer in lingerie voor het merk zullen kunnen bewonderen. Miranda kan nog steeds geboekt worden voor catalogusbeelden en ze zou ook gewoon meelopen in de jaarlijkse grote show.

Chef Marketing van Victoria’s Secret Ed Razek laat weten: “While her international commitments have kept her away from us more than we’d like over the past few years, she will always be an Angel to me.

miranda kerr victorias secret angel contract niet verlengd

Miranda Kerr bij de laatste show van Victoria's Secret

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties