0

SHOCKING Welk topmodel is betrapt met cocaineSommige modellen doen alles om zo gezond mogelijk te zijn, anderen leven op een dieet van drank en drugs. Dat laatste legt ze niet per se windeieren, denk maar aan Kate Moss die ondanks het coke schandaal anno 2013 nog steeds erg gewild is.

Nu is er een ander topmodel betrapt met cocaïne. Cara Delevingne stond voor haar huis samen met een vriend en kon haar sleutels niet vinden. Toen er een zakje met wit poeder op de grond viel wist ze niet hoe snel ze er met haar voet op moest gaan staan.

Een ooggetuige vertelt: “Very discreetly, she just put her foot on it and then rolled her handbag across so it looked like she was just kind of bending over. The friend kept saying, ‘Can you stop taking pictures?’ The friend definitely realised they were in trouble once that little packet had dropped on the ground.”

Cara staat op de dit moment op de cover van het Britse Vogue Girl en is het gezicht van onder andere Burberry, DKNY en H&M Divided. Die laatste gaat een uitgebreid onderzoek beginnen naar de geruchten want zij hebben een zero tolerance beleid wat betreft drugs.

Bekijk de foto’s van het incident hier. Wat denken jullie, drugs of geen drugs?

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties