0

Kim Kardashian C MagazineIn het septembernummer van C Magazine doet Kim Kardashian een boekje open over haar leven. Zo vertelt ze dolblij met haar tweede zwangerschap te zijn, ondanks de eerste behoorlijk zwaar was. Naast de heftige bevalling werd Kim namelijk gedurende haar zwangerschap steeds door de media werd aangevallen over haar gewicht.

“Het was afschuwelijk,” vertelt de ster. “Iedereen bleef maar zeggen dat ik niet kon stoppen met eten.” Zo werd er zelfs beweerd dat ze gedumpt zou worden om haar gewicht. “Het was heel zwaar. Het werkte zelfs nog door toen ik weer begon af te vallen.”

Door deze nare ervaring is Kim K dan ook volledig anders naar de media en pers gaan kijken. Zo vertelt ze: “Eerst lachte ik altijd op foto’s. Ik vond het erg leuk om out and about te zijn, maar nadat ik een baby had gekregen besloot ik hiermee te stoppen. Dit zijn de mensen die me belachelijk maakten en me dik noemden. Ik ga niet meer voor ze lachen. Het veranderde wie ik was. Het veranderde mijn persoonlijkheid enorm.”

Daarnaast vertelt ze dat ook haar kledingstijl is veranderd nu ze voor de tweede keer zwanger is. Toen Kim voor de eerste keer zwanger was, was ze pas net geïntroduceerd in de fashionscene. Verschillende designers trokken haar enorme, overdadige kleding aan. Tegenwoordig experimenteert ze niet zoveel meer en kiest ze zelf, samen met hubby Kanye, wat ze aantrekt. “Mijn look is nu simpeler, ik heb een formule die werkt.”

Het hele interview lees je hier.

  • Kim Kardashian C Magazine

(Beeld: Kesler Tran)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties