0

SHOCKING vrouwen geven 40.000 euro uit aan schoenen“I’ve spent 40.000 dollar on shoes and have no place to live? I will be the old woman who lived in her shoes!”, een uitspraak van fashionista Carrie Bradshaw. Maar blijkbaar hebben meer vrouwen een klein fortuin in hun kast staan.

Uit Brits onderzoek dat door Daily Mail is gepubliceerd, bleek dat Britse vrouwen gemiddeld 40.000 euro aan schoenen besteden in hun leven! Dat betekent dat de vrouwen gemiddeld dertien paar nieuwe schoenen per jaar koopt, met een totaal van 675 euro. Volgens het onderzoek worden jaarlijks drie paar hoge hakken, twee paar laarzen en drie paar platte schoenen gekocht. En dan komen daar de slippers, sneakers en sandalen nog bij!

Nu begrijpen wij als geen ander het gevoel dat nieuwe schoenen kunnen geven, maar 40.000 euro is wel heel veel. Sterker nog, daar kun je een auto van kopen én heerlijk op wereldreis. Maar waarom kiezen wij er toch voor om dit geld in onze garderobe te steken? “De relatie die een vrouw heeft met haar schoenen is heel bijzonder. Er zullen maar weinig mannen rondlopen die dit echt begrijpen”, aldus een woordvoerster van het onderzoek.

Of zoals Carrie Bradshaw het zegt: “I like my money where I can see it – hanging in my closet.”

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian besteedt waarschijnlijk wel meer dan 40.000 euro aan schoenen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties