0

Weight lossHet internet is dól op verhalen waarbij mensen enorme transformaties doormaken. Met name transformaties van mensen met overgewicht die dit weten te verliezen zijn populair. Het internet kan echter meedogenloos zijn en liet niks heel van de 24-jarige Simone.

De kapster, die uit Nieuw-Zeeland komt, is in minder dan een jaar tijd de helft van haar gewicht kwijtgeraakt dankzij gezond eten, sporten en een maagverkleining. Ze deelde haar inspirerende verhaal online, maar niet iedereen geloofde haar. Simone kreeg ongelovige reacties van ‘dit ben jij niet’ en ‘dit kan nooit’ tot ‘ik geloof je alleen als je nog meer foto’s uploadt’.

Gelukkig laat ze zich niet kennen na alle hatelijke opmerkingen en postte ze foto’s op haar Facebook waarop haar gezicht goed te zien is, ze haar loshangende huid toont en waaronder ze een uitleg geeft over haar veranderende uiterlijk en omgeving. Zo heeft ze haar haren geverfd, neemt ze regelmatig een spray-tan en is ze verhuisd.

Niemand kan het nu meer ontkennen. Simone heeft een ongelofelijke prestatie geleverd! Bekijk hieronder de foto’s van haar Facebook.

  • Simone afvallen

(Beeld: www.facebook.com/simonesjourneytohealth)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties