0

jasmine 1 150Reality series zijn op dit moment onwijs populair en je kan het zo gek niet bedenken of er wordt alweer een serie aan gekoppeld. Veel mensen willen graag beroemd worden en hopen dit te bereiken via zo een reallife soap net als Jasmine Tridevil, het meisje met de drie borsten.

Jasmine, die pas eenentwintig is geworden, heeft een plastisch chirurg zover gekregen om een implantaat te plaatsen die ervoor zorgt dat er een derde borst ontstaat. Voor haar roep naar fame heeft ze aardig in de buidel moeten tasten, de operatie kostte namelijk 20.000 dollar. Zelf zegt zij dat ze de ingreep heeft laten uitvoeren omdat ze geen zin meer heeft om te daten en ze zichzelf op deze manier onaantrekkelijk wilde maken. Wel frappant is dat ze daarvoor een hele cameraploeg heeft ingehuurd die haar overal volgen in haar woonplaats Tampa, Florida.

Haar grote droom is dat MTV haar reality serie genaamd: ‘Jasmine’s Juggs” uit zal gaan zenden. Al het geld dat ze in haar bezit heeft, steekt ze in dit project. Als het niet zal werken, zal ze ermee stoppen maar dan zit ze nog wel opgescheept met haar derde boob. Wel is in ieder geval één van haar missies gelukt, want afstotelijk is ze zeker!

Bekijk de foto’s hieronder van de drie borsten van Jasmine Tridevil.

  • jasmine 1
  • jasmine 2
  • jasmine 3

www.facebook.com/jasminetridevil

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties