0

British Fashion Awards 2014 - LondonHet lijkt wel een droombaan voor iedere fashionista; werken voor Vogue in het World Trade Center van Condé Nast in New York. Stel je voor dat je zomaar in de hallen van het kantoor Anna Wintour tegen het lijf loopt.

Vogue medewerkers zullen Anna tegenwoordig niet zo snel meer tegenkomen, want het gebouw wordt namelijk geterroriseerd door ratten. Het Vogue kantoor is een walhalla voor de knaagdieren geworden en het schijnt zelfs zo erg te zijn dat ze door het plafond heen bijten en hun tanden hebben gezet in prachtige couture. Dit is natuurlijk alles behalve glamorous en mevrouw Wintour heeft al aangegeven geen stap meer te willen zetten in het pand, tenzij alle mini viervoeters verwijderd zijn.

In elke hoek zitten er wel een paar te krioelen én soms lopen ze zo over je keyboard heen. Medewerkers werden al gewaarschuwd dat ze niet meer achter hun computer mogen eten. De rillingen lopen bij ons al over het lijf. Nu maar hopen dat ze snel een manier vinden om van de plaag af te komen, voordat de ratten nog meer zin krijgen in gezinsuitbreiding!

  • British Fashion Awards 2014 - London

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties