0

SJP 150Sarah Jessica Parker en visagist Leslie Lopez werken al sinds 2012 samen en is de it-girl voor elke job. De actrice verlaat de stoel van de make-up artist elke keer weer op en top, maar wat blijkt, de visagiste van SJP heeft soms wel erg last van losse handjes.

In 2012 werd ze in Noorwegen gesnapt nadat ze een paar zonnebrillen en een lipstick in haar zak had gestoken. Nu is ze opnieuw gigantisch de mist in gegaan door 3 verschillende tassen te stelen bij een lokaal winkeltje in Saks Fifth Avenue. Het gaat om een totale waarde van $9,300. Ze stal een Fendi tas en twee Louis Vuitton tassen en dat is natuurlijk een flinke buit in vergelijking met een zonnebrilletje en lipstick.

Leslie heeft zich daarentegen wel zelf aangegeven bij de politie omdat ze hoopt dat ze hiermee heel veel goed maakt en de kans krijgt als nog te betalen voor de gestolen goederen. Is er nog een visagist die klussen zoekt? Want, Sarah Jessica Parker gaat waarschijnlijk nu toch echt op zoek naar een nieuwe make-up artist.

  • Leslie Lopez SJP

(Beeld: www.hollywoodreporter.com)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties