0

Hoewel Victoria’s Secret reuze populair is, mede vanwege haar modellen, is er ook vaak een schandaaltje omtrent het lingeriemerk. Zo zijn ze absoluut niet bang om Photoshop te gebruiken zoals laatst bij hun Angel Candice Swanepoel. Dit model speelt nu weer in hoofdrol in het laatste schandaal.

Ze is voor de webshop in een setje gehesen genaamd Sexy Little Geisha. Wat is daar mis mee, zou je zeggen? Nou geisha’s hebben, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, niet automatisch seks met hun ‘klanten’. Sterker nog, ze zijn er normaal gesproken enkel om te entertainen en bedienen. En boze tongen beweren nu dat Victoria’s Secret de Japanse dames willen afschilderen als prostituees.

Daarnaast zou het pakje, welke je zou kunnen gebruiken voor een rollenspel tijdens seks, Aziatische vrouwen seksualiseren en afschilderen als een fantasiebeeld…

Wat vind jij? Een discriminerend pakje en dito omschrijving op de website van Victoria’s Secret (het setje is inmiddels offline gehaald)? Of veel gedoe om niks?

Klik op de foto om de omschrijving beter te zien

www.victoriassecret.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties