0

Victorias secretPlus size modellen staan de afgelopen tijd steeds vaker in de schijnwerpers. Zo koos Sports Illustrated voor het Swimwear Issue dit jaar om ook een model met maatje veertig in bikini te hullen. Hoewel deze maat helemaal niet zo bijzonder is in het dagelijks leven, is dat in de modellenwereld zeker het tegenovergestelde.

Voor de show van Victoria’s Secret werken modellen als Doutzen Kroes en Alessandra Ambrosio zich dagelijks in het zweet en verschijnen deze ultra strak en getraind op de catwalk. Niet zonder reden, want het schijnt dat het populaire lingeriemerk helemaal geen grote plus size maten in de collectie heeft.

De aanval is daarmee opnieuw op Victoria’s Secret geopend en want een Amerikaanse fan van het label heeft een petitie opgesteld. Het doel is om Victoria’s Secret zo ver te krijgen om plus size maten in de collectie op te nemen. Wij zijn benieuwd want hoewel de Angels natuurlijk prachtig zijn om naar te kijken, zouden wij ook graag een ‘normaal’ lichaam op de catwalk bewonderen.

  • Schermafbeelding 2015-02-11 om 08.46.06

www.victoriassecret.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties