0

hilary 150Als lingerie- en bikini model moet je er natuurlijk tot in de puntjes verzorgd uitzien. Een strak lichaam en het liefst geen tatoeages of ernstige littekens en andere huidplekken.

Daarom waren wij dan ook in shock bij het zien van de foto van het Victoria’s Secret model Hilary Rhoda. Deze knappe dame plaatste een foto op Instagram van haar nogal gehavende rug. Op het eerste oog lijkt het wel alsof haar rug is verbrand, maar bij het lezen van de tekst onder de foto blijkt dit (gelukkig) niet het geval. “The cure to this chronic back/neck pain?! Please let it be! #cupping #acupuncture #massage”, aldus Hilary bij de foto.

Dit verklaart meteen de scary aanblik van Hilary’s rode rug. Cupping is een vorm van acupunctuur waarbij met een enorme zuigkracht het huidoppervlak naar boven wordt getrokken. Klinkt niet heel fijn zou je zeggen, maar het is wel erg goed voor rug- of nekpijn. De sporen van deze behandeltechniek kunnen tot wel tien dagen blijven zitten, dus hopelijk voor Hilary heeft zij de komende dagen geen belangrijke shoots!

Benieuwd naar de foto? Bekijk hem hieronder

  • hilary 500
    Hilary: The cure to this chronic back/neck pain?! Please let it be!

www.instagram.com/hilaryhrhoda

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties