0

COLLIGNONAl jaren is Amsterdam dé modehoofdstad van Nederland. Twee keer per jaar vindt daar Fashion Week plaats en trekt toute bekend Nederland erop uit om de nieuwste modetrends te aanschouwen. Toch lijkt het erop dat dit gaat veranderen, want de organisatie van Fashion Week is in gesprek met Rotterdam over een mogelijke verhuizing.

Waarom zou je in hemelsnaam Fashion Week uit Amsterdam halen, vraag je je misschien af. Dat heeft er alles mee te maken dat de gemeente Amsterdam niet langer het mode-event wil subsidiëren. Eerder dit jaar kwam de verhouding tussen Fashion Week Amsterdam en de gemeente Amsterdam al onder druk te staan, omdat Fashion Week graag 75.000 euro van de gemeente Amsterdam wilde, maar dit niet kreeg.

Organisator Bart Maussen meldt nu dat hij in gesprek is met twee steden over een mogelijke verhuizing van Fashion Week. Hij ziet de mode week liever niet vertrekken uit Amsterdam, maar is erg diep teleurgesteld in de gemeente. Rotterdam is een van de twee steden. “Rotterdam heeft zich onder andere bereid verklaard te helpen met het zoeken van locaties en het verlenen van vergunningen. Bovendien heeft die stad één van de beste academies van ons land”, aldus Bart. Wat zou jij van de verhuizing vinden?

  • COLLIGNON

(Beeld: www.teampeterstigter.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties