0

marc leder vd huis hamptons 150Dat het niet goed gaat met V&D, moge duidelijk zijn. Nu lijkt het bedrijf van de afgrond gered te zijn dankzij verschillende deals maar nog steeds vraagt het warenhuis van hun medewerkers om bijna 6% loon in te leven zodat V&D kan overleven: iets waar veel personeel niet op staat te wachten.

Nu blijkt dat directeur Marc Leder van Sun Capital, eigenaar van het warenhuis, alles behalve zuinig doet. Hollywoodhuizen.nl meldt dat de beste man een gigantische villa in The Hamptons heeft gekocht ter waarde van 20 miljoen dollar: dat is tweemaal het bedrag als het minderen van de loon van het V&D personeel zou opleveren.

Het huis van Marc Leder in The Hamptons komt met een flink stuk grond van 12.000 vierkante meter. In de villa is ook heel wat te vinden want de begane grond beslaat 500 vierkante meter en de verdiepingen 800 vierkante meter. Het huis heeft 8 slaapkamers, 4 badkamers en maar liefst 4 open haarden om het lekker warm en sfeervol te maken. Ook is er een fitnessruimte, een buitenzwembad, een tennisbaan, een bioscoop en beschikt de villa over een wijnkelder met proeflokaal.

Over de reputatie van Marc Leder valt ook heel wat te vermelden: de man wordt ook wel de Hugh Hefner (de oprichter van Playboy) van The Hamptons genoemd. Hij scheidde in 2009 van zijn vrouw, waarmee hij drie kinderen heeft, en sindsdien feest hij erop los. Dit resulteerde onder andere in nog een kind bij een slippertje…

Wat een ‘fijne man’ met hart voor de zaak… Bekijk een filmpje over het huis hieronder en foto’s hier!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties