0

150 TerryAnd againTerry Richardson kennen we inmiddels beter als de viezerik dan als de bekende fotograaf. Iedere keer als de ‘arme man’ in het nieuws komt, gaat het over zijn perverse acties en ook nu is het weer raak.

Anders dan de verschillende modellen die over zijn gedrag klagen, is het nu Anna een jonge styliste en schrijfster uit NYC. Ze vertelt haar verhaal waarin ze wordt aangerand door de bekende celeb fotograaf.

De jonge schrijfster wordt, na een ontmoeting bij een fancy feestje, uitgenodigd om eens langs te komen voor een shoot. Tijdens deze fotosessie komt hij bij haar staan om mét haar op de foto te kunnen, maar dat is niet het enige wat hij wil blijkt…

Hij duwt haar tijdens een volgende snapshot op de grond en komt met zijn kruis veel te dicht bij Anna haar gezicht in de buurt (lees: hij swaffelt haar). De styliste voelt zich aangerand en benauwd en probeert vervolgens weg te komen.

En het wordt nog erger. Een paar dagen later wordt de colomniste opgebeld door Terry’s assistente met een bizarre vraag. Hij zou namelijk binnenkort jarig zijn en Anna bleek het perfecte verjaardagscadeau. Terry was obsessed door haar en z’n assistente had dan ook een leuke verassing, tenminste dat dacht ze.

Ze vroeg aan Anna of zij op z’n verjaardag langs kon komen en hem meteen gewoon vol op z’n mond wilde zoenen. ‘Make out with him, he will love that!’. Hoe bizar is dat. Dat je dus wordt opgebeld door de assistente van Terry Richardson met de vraag of je met hem wil zoenen op zijn mond voor z’n verjaardag. Anna wilde dat natuurlijk helemaal niet en heeft dat dan ook goed duidelijk gemaakt en opgehangen.

Anna is door deze opeenstapeling van gebeurtenissen van mening dat Terry in ieder geval uit de fashion scene verwijdert moet worden en het liefst nog achter de tralies moet verdwijnen.

  • Terry Richardson 2
  • Terry Richardson 3
  • Terry Richardson

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties