0

SHOCKINGDe enorme fans die Justin Bieber achter zich heeft geschaard worden liefkozend de ‘Beliebers’ genoemd. Die van Taylor Swift noemen zichzelf ‘The Swifties’ en deze tieners zijn zacht gezegd not amused.

Het begon allemaal als een grapje van Lex Houser en Andy Cross. Deze heren hebben een klein T-shirt label in LA genaamd Bad Kids Clothing en maakten dit shirt voor een vriendin die fan is van Taylor Swift. De twee designers plaatste een foto van het shirt op Twitter en sindsdien liggen ze onder vuur. The Swifties die eerder succesvol Abercrombie & Fitch ertoe dwongen een T-shirt te verwijderen uit hun collectie, zijn daardoor niet van plan deze ‘belediging’ aan zich voorbij te laten gaan. De namen op het shirt staan namelijk voor de ex vriendjes van de zangeres en The Swifties zijn er niet blij mee dat hun idool op deze manier voor ‘slet’ uitgemaakt zou worden.

Bad Kids Clothing worden bedolven onder haatmails, tweets en telefoontjes. The Swifties hebben gedreigd de winkel plat te branden, de twee designers op te zoeken en te vermoorden met pistolen en messen en ze werden vergeleken met Hitler. Het T-shirt zou zelfs erger zijn dan de holocaust. Bad Kids Clothing heeft inmiddels het shirt in productie genomen, want zijn niet van plan zich door de tieners te laten intimideren. Wel hebben ze de naam van de pas overleden Glee acteur Cory Monteith uit het rijtje verwijderd.

Bekijk het shirt hieronder.

swift_revised_1_1024x1024

Taylor Swift

www.badkidsclothing.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties