0

taylor 150Sterren die hun lichaamsdelen verzekeren, is geen zeldzaamheid meer in Hollywood. Zo is de lach van Julia Roberts verzekerd, de billen van Jennifer Lopez en heeft Daniel Craig een prijskaartje aan zijn hele lichaam laten hangen. Heel verstandig, want mocht er iets mis gaan dan kan je maar beter voorbereid zijn.

Dat moet ook Taylor Swift hebben gedacht. Haar concerten staan te boek als regelrechte dansfeestjes. Niet alleen de bezoekers, maar ook Taylor zelf gaat graag helemaal los. Met een nieuwe concertreeks op de agenda kunnen we ons voorstellen dat Taylor het zekere voor het onzekere neemt en haar benen heeft laten verzekeren.

De eindeloze pinnen van de Shake it Off-zangeres zijn getaxeerd op een waarde van $40 miljoen! Ook Taylor zelf was verbaasd over dit gigantische bedrag. Ze zegt dat ze een miljoen wel had verwacht, maar dit absoluut niet. Een woordvoerder zegt dat ze zich er zelfs een beetje voor schaamde.

Wij hopen dat de verzekering nooit uitbetaald hoeft te worden, een dansende Taylor Swift is soms alles dat je nodig hebt om weer vrolijk te worden!

  • taylor 500

(Beeld: www.instagram.com/taylorswift)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties