0

SHOCKING Styliste Rachel Zoe stopt met haar tv-show omdatHelaas gaat het al een tijdje niet zo goed met The Rachel Zoe Project; de realityshow over het leven en het werk van styliste Rachel Zoe heeft op dit moment veertig procent minder kijkers dan voorheen.

Zou dat één van de redenen zijn dat de 41-jarige Rachel nu besloten heeft te stoppen met het programma? Ze onthult aan Capitol File Magazine: “The Rachel Zoe Project was meant to be a show solely based on fashion and designers and all of that, and clearly it wasn’t. I was like, ‘Oh, I don’t want my personal life on television.

Toch is dat iets wat wel is gebeurd. De show draait nu voornamelijk om haar en haar gezinnetje en drama, wat eerder wel te zien was dankzij voormalige assistenten Brad Goreski en Taylor Jacobson, is ver te zoeken. En laat dat nou net zijn waar realityshow kijkers van smullen.

Wellicht heeft haar tweede zwangerschap, naast de dalende kijkcijfers en het privé willen houden van haar leven, iets te maken met het cancellen van het programma?

Rachel Zoe met haar zoon Skyler

Rachel Zoe met haar zoon Skyler

www.rachelzoe.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties