0

chanel-fall-winter-2014-ad-photos-cara-delevingne8Als jij van sporten houdt, dan weet je dat dit niet altijd ideaal is als je ook nog graag een beetje fris voor de dag wilt verschijnen en liever niet elke dag je haren wast en föhnt. Helaas heb je door fitnessen geen keus: je zweet overal en ja, dus ook op je hoofdhuid.

Vrouwen die mode- én fitnessbewust zijn gaan nu erg ver om hun professionele blow dry niet te laten verpesten door hun morning work-outIn plaats van iedere dag €50 uit te geven bij de kapper, geven ze een flinke smak geld uit bij de plastisch chirurg. Daar laten ze botox in hun hoofdhuid spuiten om het zweten  tegen te gaan. Dit betekent dat je haren minder vies worden en de blow dry nog een dagje mee kan.

In New York is deze trend de laatste maand pas opgewaaid, maar gegeven hoe hip en fashionable fitnessen in Nederland is, kan het niet lang duren voordat de eerste praktijken hier deze dienst aanbieden. Een botox behandeling wordt al langer ingezet tegen zweten, maar nog niet op de hoofdhuid, daar kan het zes tot twaalf maanden helpen tegen overmatige transpiratie. Om je hele hoofd te behandelen zijn zo een 150-200 shots nodig, dat klinkt als heel veel, maar kan in 15 tot 20 minuten al gebeurd zijn.

Prijzig is het wel, je legt voor deze behandeling makkelijk €1000 neer. Máár de effecten van botox op de haargroei worden op dit moment onderzocht omdat gedacht wordt dat het de haargroei kan stimuleren. Als het even mee zit krijg je er dus ook een vollere bos voor terug.

  • chanel-fall-winter-2014-ad-photos-cara-delevingne8

(Beeld: www.chanel.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties