0

rob kardashian kim kardashian gone girl rosamund pike 150Het is al een tijdje stil rondom Rob Kardashian. Het jonge broertje van de beroemde zussen kwam in de laatste seizoenen van Keeping Up With The Kardashians waarin hij verscheen, enorm in gewicht aan. Plots verdween hij uit de spotlights omdat hij, naar het schijnt, nogal in de knoop zit met zichzelf. Ook is hij nauwelijks meer aanwezig op social media.

Maar afgelopen weekend liet hij van zich horen. Hij plaatste een foto op Instagram van Rosamund Pike in haar rol als Amy Dunne in Gone Girl: een dame die nogal psycho is. Het plaatje liegt er ook niet om. Hierop is Rosamund te zien tijdens een scene in de film dat ze besmeurd is met bloed. Rob schreef erbij: “This is my sister kim , the bitch from Gone Girl,,,

Wow, nogal een bizarre Instagram post van Rob Kardashian. We zijn benieuwd wat voor verhaal hierachter schuilgaat…

  • rob kardashian gone girl
    Rob Kardashian: "This is my sister kim , the bitch from Gone Girl,,,"
  • Kim
    Kim plaatste laatst op Instagram: "Happy Birthday to my one and only brother Robbie!!!! I remember this Vegas party of yours like it was yesterday! I love you so much and can't wait to share so many more memories with you! Kiki (L) Riki!!!!"

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties