0

rihanna 150Rihanna zorgt voor aardig wat oproer met haar beruchte kiekjes, zelfs zo veel dat haar Instagram account al eens verwijderd werd. Voor Veteranendag in de Verenigde Staten postte ze dit keer een degelijke foto, ze had al haar kleren aan, maar ook hierover was niet iedereen te spreken.

Op haar weer geactiveerde Instagram account postte zij op nationale Veteranendag een kiekje van zichzelf om haar eerbetoon te laten zien. Zonder naakt en zonder gekke attributen was er op het eerste gezicht niets mis met de foto, maar daar denkt het merk Coronet Diamonds anders over. De achtergrond van het plaatje is namelijk één van de advertenties van het juwelenmerk en daar geeft bad girl RiRi totaal geen credits voor.

Op het gephotoshopte kiekje staat Rihanna stunning, alleen heeft ze de naam van het merk er precies afgeknipt. Coronet Diamonds wil nu dat de zangeres haar excuses aanbied en laat weten dat de vaderlandslievende achtergrond aan hen toebehoort. Tot nu toe is er nog geen nieuw kiekje verschenen, dus waarschijnlijk laat de bad girl haar rebelse gedrag weer eens zien en negeert ze alle ophef.

Ben je benieuwd naar het kiekje van Rihanna? Bekijk dan de foto hieronder.

  • rihanna 500
    Rihanna: "We salute you... Today and EVERYDAY!!! Thanking you #HappyVeteransDay"
  • coronet

www.instagram.com/badgalriri/

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties