0

rihanna 150De celebs hebben altijd wel iets om aan te trekken en het komt zelden voor dat je ze twee keer spot in dezelfde outfit. Sommige sterren hebben een grote tassenverslaving, maar Rihanna heeft dit met sneakers.

De walk-in-closet van de zangeres was niet groot genoeg meer om al haar geliefde items in op te bergen en heeft daarom een opslagruimte genomen om alles in kwijt te kunnen. Dit is niet een lullige garage waar wij onze oude troep dumpen, maar een ruimte van meer dan 370 vierkante meter. Hierin vind je onder andere al de outfits die Rihanna gedragen heeft tijdens optredens, haar pumps en dus ook de befaamde sneakercollectie.

Om hoeveel sneakers het precies gaat, weet RiRi zelf niet eens. Waarschijnlijk is ze na het honderdste paar gestopt met tellen, maar de sportschoenen nemen een ruimte van 92 vierkante meter (een hele flinke woonkamer) in beslag. De meeste fashionista’s in de grote steden hebben niet eens een woningruimte dat zo groot is, dus dat zegt al genoeg.

Nu ze ook nog eens creatief directeur bij Puma is geworden zal haar collectie de komende tijd waarschijnlijk alleen maar toenemen. Als ze haar schoenen nergens meer kwijt kan, hebben wij altijd wel een plekje over!

  • rihanna

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties