0

Toen John Galliano in 2011 op staande voet werd ontslagen bij Christian Dior vanwege zijn antisemitische uitspraken, nam Raf Simons de boel over. Nog geen half jaar later toonde hij zijn eerste collectie voor Dior op de catwalk in Parijs. Nu, vier jaar later, heeft Raf Simons aangegeven te stoppen bij Dior.

"Na gedegen overweging ben ik tot het besluit gekomen om afstand te doen van mijn functie als creative director van Christian Dior's vrouwencollectie,' verklaart de Belgische Simons in een persbericht. 'Deze beslissing is volledig gebaseerd op mijn behoefte om mij te focussen op andere interessegebieden in mijn leven, waaronder mijn eigen merk, en de passies die ik heb buiten mijn werk."

"Christian Dior is een ongelofelijk mooi bedrijf, en het was een immens privilege om een aantal bladzijden te hebben mogen schrijven uit hun prachtige boek. Ik wil Bernard Arnault (de CEO van LVMH, red.) bedanken voor het vertrouwen dat hij mij gegeven heeft, en de ongelofelijke kans die hij mij gegeven heeft om in zijn prachtige huis te mogen werken omgeven door het meest fantastische team die men zou kunnen wensen. Ik heb de afgelopen jaren ook de ongelofelijke gelegenheid gehad om te kunnen werken met Sidney Toledano. Zijn doordachte, passievolle en inspirerend management zal ook een van de meest belangrijke ervaringen zijn die ik heb opgedaan in mijn carrière."

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties