0

Shocking Choupette 3 miljoenDacht jij dat 2014 een goed jaar voor je was? Dan kun je beter nu stoppen met lezen, want deze kat, deze doodgewone huispoes, heeft alleen vorig jaar al meer verdiend dan jij ooit zult verdienen.

Oké, doodgewone poes is misschien een understatement, want we hebben hier natuurlijk wel over Choupette: de kat van Karl Lagerfeld. De witte furball waarmee de ontwerper van Chanel het liefst zou willen trouwen mocht dat ooit legaal worden én de poes die in hotels een eigen kamer met dienstmeisje heeft.

Hoe Choupette in één jaar drie miljoen bij elkaar wist te schrapen? De pluizenbol deed twee klusjes. Eentje voor Opel en eentje voor een Japans beautymerk in Japan. Van baasje Karl mag de kat niet zomaar elke job aannemen dat op haar pad komt. Nee, de ontwerper is erg strikt want Choupette is namelijk net een mens maar dan beter omdat ze niet praat. Volgens Kaiser Karl is Choupette uniek en haat ze kinderen en andere dieren. De enige mensen die die kat tolereert zijn Karl himself en haar twee dienstmeisjes.

Beetje last van sterrenallures heeft Choupette wel, maar goed wat wil je als kat met een bankrekening van minstens drie miljoen?

  • Choupette Opel

(Beeld: www.twitter.com/ChoupettesDiary)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties