0

Plastic badpak 640In Taiwan is een nieuwe, vrij bizarre trend gesignaleerd: de witte standaard plastic supermarkttasjes die als badpak gedragen worden. Het vereist wat creativiteit, maar inmiddels is deze variant op het gewone badpak immens populair onder Taiwanezen. Zo populair, dat ze hun nieuwste outfit zelfs met trots delen op social media.

De nieuwe trend is als (soort van) nood ontstaan, want de 22-jarige Clarissa had op een dag niets om aan te trekken. Daarom knipte ze twee gaten voor de benen in een plastic tasje en stak ze haar armen door de handvaten. Tadaa, een nieuwe outfit. Ze was zo blij met deze nieuwe vondst dat ze meteen in haar nieuwe outfit ging shoppen in de populaire wijk Taipei.

Het duurde niet lang daarna voordat ze gefotografeerd werd en al snel was ze een trendsetter. Het plastic badpak werd een ware hype en op de onverwachte grote vraag naar tasjes waren supermarkten niet voorbereid. Een winkelmanager vertelde dat hij op maandag door al zijn plastic tasjes heen was.

Bekijk de foto’s hieronder.

  • Plastic badbak
  • Plastic badpak 1
  • Plastic Badpak 2
  • Plastic badpak 640

(Beeld: Twitter)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties