0

150De laatste tijd is Paris Hilton weer veel in het nieuws en we kunnen de rechtbank haast wel als haar tweede huis beschouwen, want de reality dame is weer lekker bezig.

Ze is namelijk aangeklaagd door een schoenenbedrijf voor 2 miljoen dollar (!): de blondine zou contractbreuk gepleegd hebben. Naast dat ze een contract had bij Antebi heeft ze ook getekend bij Retouch.

En dit is al haar tweede bezoek aan de rechtbank deze maand, want aan het begin van deze maand heeft ze zelf al het bedrijf aangeklaagd voor een miljoen dollar. Ze zouden haar de royalties niet hebben uitbetaald, terwijl Paris al sinds 2007 haar naam aan het bedrijf leent. Toch zegt Antebi dit met gegronde reden gedaan te hebben. Paris bleek namelijk dus al eerder contractbreuk gepleegd te hebben.

En natuurlijk zou Paris Hilton Paris niet zijn als ze niet even nog een trap na zou geven. Zo liet ze op Twitter weten geobsedeerd te zijn door haar nieuwe ontwerpen voor Retouch en vindt ze alle materialen en kleuren perfect passen bij haar tassen.

Wij zijn benieuwd hoe deze zaak nu weer afloopt.

  • paris20n-1-web
    Paris voor Antebi Footwear
  • BP_22545910
  • BP_22548137

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties