0

miss 150In de Verenigde Staten zijn missverkiezingen erg populair en dit is niet alleen weggelegd voor volwassenen maar ook voor kinderen. De ouders van de jonge deelnemers nemen de verkiezingen ontzettend serieus en doen er ook alles aan in de hoop dat hun kind het felbegeerde kroontje wint.

Een moeder in Florida ging wel héél ver toen zij haar tienerdochter lintworm eitjes gaf, zodat zij voor de verkiezing iets zou afvallen. Het meisje belande op de Eerste Hulp met een enorme bult op haar buik, waarvan de dokters eerst dachten dat het ging om een zwangerschap. Na een echo te hebben genomen, was er geen sprake van een groeiende baby maar van enorme hoeveelheden lintwormen in haar buik.

Het ziekenhuis kwam hierachter toen de tiener naar het toilet ging en de hele wc vol lag met de wormen. De dokters vroegen zich af hoe zij hieraan was gekomen, toen haar moeder helemaal wit wegtrok. Zij maakte haar excuses aan haar dochter en gaf als reden dat zij wat hulp nodig had om af te vallen. Met het meisje is alles goed gekomen nadat alle lintwormen uit haar lichaam waren, met haar gestoorde moeder zal het waarschijnlijk nooit goed komen…

  • miss

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties