0

north west purple dragon 150North West krijgt niets anders dan het allerbeste. Volgens de geruchten heeft de kleine Lorraine Schwartz diamanten oorbellen met een prijskaartje 45.000 euro en bevat haar garderobe meer dan tweehonderd designer outfitjes die ze nog nooit heeft gedragen. Natuurlijk woont ze ook in een ultraluxe huis en verblijft ze in de mooiste hotels, maar daar blijft het niet bij.

Spelen doet het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West ook in stijl: North is lid van een private members club in Chelsea (Londen) genaamd Purple Dragon speciaal voor kindjes waar ze lekker kan spelen met andere gefortuneerde kids. Eens per drie weken wordt het speelgoed in de gigantische speelkamer helemaal veranderd en daarnaast is er een kookclub, een zwembad, een opnamestudio en een ruimte die helemaal zacht is zodat de kindjes lekker gek kunnen doen.

Ouders vermaken zich ook prima bij de Purple Dragon dankzij zogenaamde ‘relaxation pods’ waar ze kunnen lezen, internetten of gewoon even tot rust komen. Aan al die luxe hangt natuurlijk een prijskaartje: lidmaatschap van Purple Dragon kost 5500 euro per jaar!

Bekijk foto’s van Kanye, North en oma Kris onderweg naar Purple Dragon hier!

  • north west purple dragon 500

(Beeld: www.instagram.com/kimkardashian)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties