0

terry 150Gister schreven wij al dat de bekende modefotograaf Terry Richardson onder vuur ligt. Model Emma Appleton ontving afgelopen zondag een sms van de fotograaf met de vunzige tekst: ”Als ik met je naar bed kan, boek ik je in New York voor een shoot voor Vogue.”

De Amerikaanse Vogue gaf toen al aan dat zij in de toekomst geen plannen hebben om samen te werken met Richardson. De precieze reden lieten zij in het midden, maar het heeft er alle schijn van dat de schandalen rondom de fotograaf het Amerikaanse blad tegenhouden om nogmaals met hem in zee te gaan.

Naast Vogue is er nu nog een ander magazine dat een samenwerking met Terry in de toekomst uitsluit. Het blad T Magazine, dat hoort bij de krant The New York Times, heeft aangegeven dat ook zij geen plannen hebben om nog eens samen te werken met de beruchte fotograaf. Woordvoerdster Eileen Murphy zegt hierover: ”Under Deborah Needleman, T Magazine has not worked with him and there are no plans to do so”.

Voordat Deborah Needleman hoofdredactrice van T Magazine was, heeft het blad wel eens samengewerkt met Richardson. Hij fotografeerde toen onder andere Lana Del Ray, Amber Heard en Azelia Banks. Het lijkt er dus op dat Terry niet wegkomt met alle beschuldigingen tegen hem en wij zijn benieuwd of er nog meer bekende fashion magazines zullen volgen!

  • terry 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties