0

Jen SelterMet ‘dank’ aan Kim, JLo en Beyoncé is de hele wereld hard aan het squatten. Wilden we vroeger zo min mogelijk bilpartij, dankzij deze diva’s geldt the bigger the better. Met oefeningen alleen kan je echter niet alles bereiken, daar zijn ook goede genen én een eventuele operatie voor nodig.

De geruchten over bilimplantaten bij Kim, Iggy en Nicki zijn namelijk hardnekkig en ook niet helemaal ongeloofwaardig. Een deel van de vrouwelijke bevolking heeft dan ook genoeg van squatten en brengt een bezoekje aan de plastisch chirurg. Grote kans dat dit niet is voor bilimplantaten, maar voor een andere behandeling: butt contouring.

Bij deze behandeling wordt vet weggehaald van plekken waar je het niet wilt hebben en vervolgens op de ‘juiste plekken’ in je billen terug gespoten. Als je vet van je onderrug en je zij laat halen, dan draagt dat ook al bij aan een mooiere, ronde vorm. Deze komt helemaal tot zijn recht als de dokter het vet vervolgens terugspuit in je heupen en billen.

Deze behandeling zou zelfs béter zijn dan implantaten, omdat je eigen vet wordt gebruikt en de effecten dus – het wordt echt gezegd – voor altijd zijn! De Scoop Lift Brazillian Butt Lift, zoals de behandeling officieel heet, is echter niet goedkoop. In de VS kost dit zo $10.000 dat wordt dus even sparen als je geïnteresseerd bent.

Misschien dat dit laatste feitje je helemaal kan overtuigen? Doordat je vet weghaalt op je heupen, wordt eventuele cellulitis op die plek minder goed zichtbaar!

  • Jen Selter

(Beeld: www.instagram.com/jenselter)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties