0

Marloes HorstNu iedereen zijn vakantie voor deze zomer al geboekt heeft of zelfs al bijna weggaat, hangen alle winkels natuurlijk vol met bikini’s, zwembroeken en andere strandkleding. Maar wat blijkt? Wij Nederlanders geven helemaal niet om deze items!

Uit onderzoek van ActiePagina.nl blijkt namelijk dat één op de vijf Nederlanders maar eens in de drie jaar nieuwe strandkleding koopt, als ze dat überhaupt al doen. 12% van de Nederlanders zegt namelijk nooit nieuwe badkleding te kopen. Diegenen die wel badkleding aanschaffen houden het natuurlijk lekker Hollands en beschaafd. We geven gemiddeld maar €38,- per jaar uit aan deze seizoensitems en om het merk van de badkleding maakt de Hollander zich al helemaal geen zorgen. Slechts 1% van de ondervraagden zei zich daar mee bezig te houden.

Heel opvallend is dat 60+’ers flink meer uitgeven aan hun badkleding dan mensen onder de 30. In plaats van €46,50 geven de jongeren gemiddeld €30,80 uit. Het moge duidelijk zijn dat wij niet aan dit onderzoek hebben meegedaan, want als het aan ons lag kochten we voor iedere zonvakantie een paar nieuwe bikinis. Oeps…

  • Marloes Horst

(Beeld: www.instagram.com/marloeshorst)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties