0

mywardrobe.com 150Door de crisis is het in modeland ook niet allemaal meer rozengeur en maneschijn en gooien veel fashion bedrijven de handdoek in de ring. Laatst ging het Nederlandse merk Mexx nog failliet en helaas is er ook een einde gekomen aan de webshop My-Wardrobe.

My-Wardrobe begon acht jaar geleden en je kon hier terecht voor de  mooiste ready-to-wear collecties van verschillende designers. Afgelopen september kwam al naar buiten dat de site geen inkopen ging doen voor het voorjaar van 2015, dus was het eigenlijk een kwestie van tijd. De webshop is nog niet volledig verdwenen, want je kan er nog wel terecht voor de laatst ingekochte collecties met kortingen van maar liefst 70 tot 80%!

De URL van My-Wardrobe is verkocht aan de Net-a-Porter groep waar Net-a-Porter.com, TheOutnet.com en MrPorter.com bij horen. Wat dit Engelse bedrijf nu precies met de site gaat doen, is niet bekend. Daarnaast heeft My-Wardrobe nog een winkelfiliaal in hartje Londen waar ook nog geen duidelijkheid over is wat de toekomst daarvan zal zijn.

  • MTI2NzYxOTA2OTAyOTM2MTk1

www.my-wardrobe.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties