0

SHOCKING naakte demonstranten verstoren fashion showWe kijken onderhand niet meer op van een ontblote tepel op de catwalk. Maar tijdens de modeshow van Nina Ricci in Parijs trok zelfs de meest doorgewinterde modejournalist een wenkbrauw op toen twee vrouwen met ontbloot bovenlichaam de catwalk opstormden.

Twee Oekraïense vrouwen verstoorden de spring summer 2014 fashion show van Nina Ricci. De demonstranten renden tussen de nietsvermoedende modellen door met hun bovenlichaam ontbloot terwijl ze ‘Fashion Fascism’ schreeuwden. Op hun borsten hadden ze de woorden ‘Fashion dicterror’  en ‘Model don’t go to brothel’ geverfd.

Tijdens hun demonstratie probeerden ze de rok en ondergoed van het 18-jarige model Hollie-May Saker naar beneden te trekken. Hollie-May: “Toen ze mijn ondergoed wilde uittrekken trok ik mijn arm met zoveel kracht weg, dat ik haar een mep tegen de neus heb verkocht. Ik was razend, maar wist dat ik professioneel moest blijven. Het liefst had ik ze alle twee van het podium afgetrapt voor het verzieken van mijn favoriete fashion show.”

De twee relschoppers werden snel door de security verwijderd van de catwalk. Bekijk de foto’s hieronder! Naakte-demonstranten-fashion-show-nina-ricci Naakte-demonstranten-fashion-show-nina-ricciNaakte-demonstranten-fashion-show-nina-ricci Naakte-demonstranten-fashion-show-nina-ricci

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties