0

REVEAL Modeontwerpster Monique Collignon faillietModeontwerpster Monique Collignon zit maar liefst al 23 jaar in het vak en was deze  jaren zeer succesvol. Haar creaties verschenen niet alleen op de catwalk; ook BN’ers bezoeken maar al te graag een feestje gehuld in kleding van Monique’s hand.

Nu blijkt haar succes haar na zoveel jaar toch in de steek te laten. Bekend werd dat de verhuurder van haar bedrijfspand beslag had laten leggen op haar bezittingen. Haar man reageerde hierop en gaf als reden dat alleen het bedrijf waarmee de ontwerpster de huur betaalde, failliet was verklaard.

Logisch dat haar man geen negatief nieuws over haar naar buiten brengt, maar de waarheid rondom het faillissement blijkt minder zonnig. Een benadeelde vertelde namelijk dat Monique hem nog meer dan 100.000 euro verschuldigd is. Het bedrijf, Groupe Collignon, waarmee hij samenwerkte, heeft zich tot verleden week staande weten te houden. Vlak voor het officieel failliet werd verklaard, is de bedrijfsnaam veranderd in Bleu48 BV; de benadeelde durft zijn hand ervoor in het vuur te steken dat ze dat gedaan heeft om haar eigen naam niet al te veel schade aan te doen.

Zelf heeft Monique nog geen uitspraken gedaan hierover maar heeft gezegd dit in de loop van de week te doen. To be continued…

Ontwerpster Monique Collignon

Ontwerpster Monique Collignon

www.moniquecollignon.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties