0

TERRYTerry Richardson heeft de grote op aarde voor zijn camera gehad. Van Miley Cyrus tot Miranda Kerr en van Madonna tot Kate Moss, allemaal gingen ze uit de kleren voor de fotograaf.

Toch is niet iedereen het eens met zijn aanpak op de set van een photoshoot. Uncle Terry, zoals hij zicht graag door de vrouwen laat noemen, is namelijk dol op het nemen van naakte kiekjes van vrouwelijke celebs en modellen, zo dol zelfs dat hij niet altijd netjes achter de camera blijft staan. Zo vroeg hij eerder een model om haar tampon te verwijderen zodat hij er ‘tampon tea’ van kon maken en nu zijn opnieuw een aantal modellen uit de school geklapt.

Sara Ziff en Alise Shoemaker deden een boekje open; “I think almost every model has had an encounter with him, whether it be good or bad. I would say the majority are complaints. Richardson will ask you to take your clothes off at the casting, and in some cases, give him sexual favors”.

Ondanks de vele verhalen over misbruik en de slechte reputatie van de fotograaf blijven de grote namen met hem werken en komt hij er vooralsnog mee weg. Bekijk hieronder, in de video, de foto’s die Uncle Terry maakte van Miley Cyrus.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties