0

carolina 150Iedereen heeft vast wel eens een minder leuke ervaring meegemaakt tijdens een hapje eten in een restaurant. Wellicht vond je een haar in het eten of zat er nog lipstick van iemand anders op jouw glas. Het model Carolina Rommel vond een steen in haar salade.

Het incident gebeurde in 2011 in het restaurant Public dat gevestigd is in New York. Naar eigen zeggen bestelde het model een linzensalade, maar toen zij hier een hap van nam brak ze een aantal van haar tanden op een steen. Nu, drie jaar later, klaagt zij het restaurant aan aangezien zij een trauma heeft opgelopen om naar de tandarts te gaan. Een typisch gevalletje van modellen diva gedrag?

De eigenaar is ook verbaasd over de aanklacht, aangezien hij Carolina en tien vrienden voorzien heeft van een gratis maaltijd in zijn andere restaurant. Daaraan voegt hij toe: “We weten niet eens zeker of het wel een steen was. Het had ook een harde lins kunnen zijn”. Aangezien het model de steen niet heeft gehouden als bewijsmateriaal en we al een aantal jaar verder zijn, nemen we dit verhaal maar met een korreltje zout… Als ze daar maar niet haar tanden op breekt.

  • carolina 500

www.instagram.com/carolinarommel

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties