0

SHOCKING Missoni familielid en CEO ontvoerdDe Missoni familie een een kleurrijke familie en niet alleen vanwege de kenmerkende kleurrijke zigzagjes die terugkomen op hun producten. Ze komen over als vrolijke bohemians maar op dit moment zijn ze gehuld in verdriet.

Vittorio Missoni, de broer van Angela Missoni (de vrouw die alle designs verzorgt) en it-girl Margaretha Missoni, is vermist. Het vliegtuig waar hij in vloog samen met zijn vrouw en nog een paar andere mensen, is van de rader verdwenen bij bij het Zuid-Amerikaanse Venezuela.

Eerst werd er gevreesd dat het vliegtuig was neergestord in de zee, maar nu lijkt het erop dat de inzittenden zijn ontvoerd. De vader van een vriend van Vittorio, die ook tijdens de vlucht aanwezig was, ontving een berichtje van zijn zoon na de vermissing waarin stond “bel nu, we zijn bereikbaar”. Helaas staat de telefoon sindsdien uit.

Angela Missoni: “It’s better to be kidnapped than at the bottom of the sea. We hope all four are alive and well. We also hope that the searches go in all directions.

We hopen dat er snel goed nieuws komt over deze zaak!

vittorio missoni ontvoering

Vittorio Missoni

www.missoni.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties