0

SHOCKING Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheidenAfgelopen week berichtten wij over het feit dat het niet zo lekker zou gaan tussen Alessandra Ambrosio en haar verloofde Jamie Mazur. Er zou sprake zijn van een split. Of dat zo is, moeten we nog afwachten maar over een voormalige Angel en haar relatie bestaan geen twijfels meer.

Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden. Wat, lezen we het goed? Natuurlijk hebben over dit koppel de nodige rumours de rondte gedaan maar toch zagen we het niet helemaal aankomen. Afgelopen maanden werden de twee nog regelmatig samen gespot maar het zou al een langere tijd niet goed gaan.

Zo was Miranda Kerr december 2012 aanwezig op een feestje en modellenliefhebber Leonardo DiCaprio was ook van de partij. Het schijnt dat Miranda op dat moment haar trouwring niet droeg en het wel erg gezellig heeft gehad met de acteur. Ai… dat kan natuurlijk nooit een goed teken zijn.

Een woordvoerder van de ouders van Flynn onthult: “In a joint statement, Orlando Bloom and Miranda Kerr have announced that they have been amicably separated for the past few months. After six years together, they have recently decided to formalise their separation.

Jammer!

Orlando Bloom, Miranda Kerr en zoontje Flynn afgelopen juli in New York.

Orlando Bloom, Miranda Kerr en zoontje Flynn afgelopen juli in New York.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties