0

Girls in bikiniStel je voor: je ligt heerlijk te zonnen in je leukste bikini in een park in het zonnige Frankrijk. Plots word je aangesproken door een vreemd meisje die vindt dat je er te bloot bij ligt. Wat volgt is een enorme ruzie…

Het gebeurde een 21-jarige vrouw in het Franse Reims. Toen zij heerlijk lag te zonnen, sprak een 16-jarige meisje haar aan op hoe ze erbij lag. Die vond namelijk dat dit te bloot en oneerbaar was, zo in je bikini. Er volgde een woordenwisseling die al snel over ging tot het uitdelen van klappen. Op het moment dat de ruzie uit de hand liep, schoten de vier (!) vriendinnen van de 16-jarige puber al snel te hulp.

Uiteindelijk moesten omstanders ingrijpen en kon er een ambulance gebeld worden. Het 21-jarige slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis en kon door haar verwondingen de dagen erna niet werken. Niet lang daarna werden de vijf aanvallers opgepakt. De vijf meiden moeten binnenkort voor de rechter verschijnen. Wat vind jij, zijn bikini’s te bloot voor in het park?

(Beeld: www.pinterest.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties