0

Oei, modeontwerper Marc Jacobs ligt opnieuw flink onder vuur. Op social media bijt hij van zich af nadat auteur Maureen Callahan een zeer kritisch opiniestuk over hem geschreven heeft in de New York Post.

In dit stuk komen de beruchte schandalen van Marc uitgebreid aan bod. Volgens Maureen is Marc meerdere keren ontslagen bij Louis Vuitton en zou hij op een buitensporige manier drugsgebruiken. In haar stuk citeert Maureen de beste vriend van Marc, Robert Duffy: "Marc is een homoseksuele drugsverslaafde die prostituees inhuurt. Waarom zou je erover liegen?"

Zoals we inmiddels van Marc gewend zijn, laat hij dit soort uitspraken niet zo maar aan zich voorbij gaan. Met een uitgebreide post op Instagram reageert hij: "Je bent een zieke vrouw. Ik kan me het machtsgevoel voorstellen dat je voelt bij elk stuk dat je "schrijft", die jou en je lezers een beter gevoel geven over hun leven, door anderen naar beneden te halen. Ik hoop dat je ooit erens iets vind dat jou plezier geeft... dat niet ten koste van anderen gaat."

mv

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties