0

Schermafbeelding 2013-12-11 om 09.10.40Dat mannen shoppen met hun vriendin soms dodelijk saai vinden, was ons wel een klein beetje duidelijk. Er zijn maar weinig mannen die onze urenlange shopsessie goed weten te doorstaan en de meeste willen dan ook na een uurtje op de vrouwenafdeling te hebben doorgebracht maar al te graag weer naar huis.

Helaas liep het voor een winkelend stel in China ietsje anders af dan je zou denken. Nadat zijn vriendin al vijf uur lang aan het shoppen was, had de 38-jarige Tao Hsiao er schoon genoeg van en weigerde hij om – na al haar dure aankopen – voor de zoveelste keer naar de schoenenafdeling van het warenhuis af te reizen. Helaas voor hem liet zijn vriendin zich niet zo heel makkelijk afschepen en kregen de twee knallende ruzie.

De discussie liep zelfs zo hoog op dat Tao het allemaal niet meer zag zitten, alle tassen op de grond gooide en vanaf de zevende verdieping naar beneden sprong. Met een fatale afloop. Hij overleefde zijn val namelijk niet en viel ter plekke dood neer. Heel tragisch nieuws natuurlijk, helemaal met de aankomende feestdagen. Kerst inkopen doen zou toch een vrolijk uitstapje moeten zijn.

Dus dames, volgende keer als je vriend echt naar huis wil, zit er dus maar één ding op; laat de uitverkoopjes voor wat ze zijn en maak dat je weg komt!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties