0

bruce jenner lipstick 150De geruchtenmolen over Bruce Jenner draait overuren: de stiefpapa van de Kardashians en de vader van Kylie en Kendall Jenner zou na de split van Kris zichzelf willen laten veranderen in een vrouw. Zijn manen zijn zo lang dat sommige dames er jaloers op zijn, hij is al een keer gespot met nagellak én hij zou zijn ademsappel hebben laten verminderen.

Op de cover van InTouch Weekly prijkt nu een beeld van Bruce Jenner waar hij lipstick op draagt. Het blad vond het noodzakelijk om even creatief aan de slag te gaan met Photoshop en plakte het hoofd van de voormalige atleet op een oude foto van Britse actrice Stephanie Beacham en verfde zijn lippen met het bekende computerprogramma rood. Om het plaatjes ‘compleet’ te maken heeft de 65-jarige motivational speaker blush op zijn wangen gekregen. Op de cover staat ‘Bruce’s story: my life as a woman’ en dat terwijl hij zeer waarschijnlijk niet mee heeft gewerkt aan de cover of het verhaal.

Of het gerucht dat Bruce Jenner een vrouw wilt worden nou waar is of niet, zulke dingen zijn gewoon erg naar om te doen wat ons betreft. Wat vinden jullie van de cover? Bekijk ‘m hieronder.

  • Intouch Weekly cover Bruce Jenner

www.intouchweekly.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties