0

SHOCKING Linda de Mol kraakt Sylvie van der Vaart af in columnLinda de Mol heeft één van de best lopende tijdschriften in Nederland, genaamd LINDA, en voor elk nummer schrijft ze een editorial voor aan het begin van het blad. In de nieuwe editie laat ze geen spaan van Sylvie van der Vaart heel.

Sylvie heeft natuurlijk een column in de Grazia waarin ze onder andere vertelt over haar droomhuwelijk en haar jetset leventje. Linda vond het duidelijk niet zo leuk om te lezen. “Om heel eerlijk te zijn vond ik de columns die het sprookje al die tijd zo bevestigden niet leuk om te lezen. Omdat ik totaal niet in sprookjes geloof en het niet fijn vind alleen maar te lezen wat een perfect jetsetleven iemand leidt. (..) De dure etentjes, helikopters, must-have truitjes van zeshonderd euro, shoppingtrips met Danie naar Parijs en rode lopers in een echte Valentino? I don’t give a damn.”

Maar dat is niet het enige. “Geef ons een kijkje in je ziel en laat de echte Sylvie opstaan. Vertel over de ochtend dat je op de foto moest maar je ogen van het huilen zo opgezwollen waren dat er geen make-up op kon. Vertel over de níet leuke kant van het voetbalvrouw zijn. Je onzekerheid over welke vent die nu op je afkomt in godsnaam te vertrouwen is en liefst ook eens een keer dat je met water in je mond naar die pasta carbonara zat te kijken, maar toch die salade nam omdat je in die Hunkemöller-strings beeldig moet blijven.”

Als klap op de vuurpijl zegt ze in de column: “Vertel hoe verdrietig het is je kleine mannetje te moeten uitleggen waarom papa er niet elke dag is.” Ai… dat is wel een beetje gemeen. Op dit moment is Sylvie van der Vaart de lieveling van het Duitse televisiepubliek. Een aantal jaar geleden was Linda de Mol dat natuurlijk. Zou ze daarom zo een hekel hebben aan Sylvie?

Wat vinden jullie van de editorial van Linda?

linda de mol sylvie van der vaart column

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties