0

lady gag 150Je kan van Lady Gaga houden of je vind het maar drie keer niks, maar excentriek is deze dame wel en ze heeft duidelijk een eigen stijl. De zelfverzekerde dame die wij kennen, is alleen niet altijd zo geweest en dit heeft een schokkende reden.

Tijdens een interview bij The Howard Stern Show bekende de zangeres dat zij op haar negentiende verkracht is. Toen de interviewer er naar vroeg, wilde ze eerst alleen over ‘blije dingen’ praten maar later kwam toch de aap uit de mouw. Zo vertelt zij dat de dader een muziek producer is, die zelfs twintig jaar ouder dan haar is. Als tiener ging de zangeres naar een katholieke school en dacht dat volwassenen nou eenmaal zo waren. Het naïeve meisje ging na het incident behoorlijk drinken, tot het moment dat ze besefte dat ze hulp moest zoeken.

Lady Gaga is er bovenop gekomen door jaren mentale en psychische therapie te hebben ondergaan en kan nu weer lachen. Toen er aan de zangeres gevraagd werd of ze de dader ermee wilde confronteren, antwoordde zij: “I think it would terrify me. It would paralyse me.” Eén keer is ze hem tegen gekomen in een supermarkt waar ze toen ook doodsangsten uitsloeg.

Haar muziek heeft haar ook onwijs geholpen en gelukkig kunnen wij daar allemaal van meegenieten.

  • lady gag

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties