0

Grand opening of DASH in Miami BeachCelebs zijn bekend met de meest bizarre gezichtsbehandelingen en hebben allerlei rituelen om hun huid zo jong en mooi mogelijk eruit te laten zien. Niets is te gek in de wereld van beauty en veel methodes vliegen vanuit Azië over naar andere delen van de wereld.

Kourtney Kardashian heeft zich er ook aan toegegeven en is helemaal hotel de botel van haar placenta pillen. Ze plaatste een kiekje van twee pilletjes op haar instagram met daaronder de caption; “Yummy…PLACENTA pills! No joke…I will be sad when my placenta pills run out. They are life changing! #benefits #lookitup”. Deze pillen worden écht gemaakt van een placenta en worden eerst uitgedroogd in een machine voor zestien uur en vervolgens in een blender gestopt zodat het een poederige substantie wordt.

Er wordt gezegd dat deze pillen boordevol voedingsstoffen zitten en hormonen in balans houdt. Ook zou het de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan. Sommige doktoren zijn er nog niet helemaal van overtuigd, want er zouden ongewenste bacteriën in de capsules kunnen zitten. Kourtney maakt zich in ieder geval nergens druk om en slikt de placenta pillen met veel plezier.

Bekijk de foto hieronder.

  • placenta
    Yummy...PLACENTA pills! No joke...I will be sad when my placenta pills run out. They are life changing! #benefits #lookitup
  • Grand opening of DASH in Miami Beach

www.instagram.com/kourtneykardash

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties