0

SHOCKING Kourtney K.s vriend Scott Disick is losgeslagenTrouwe Kardashian volgers weet dat Scott Disick, de vriend van Kourtney Kardashian, nogal een verleden heeft met problemen. Vooral toen hij met Kourtney en Khloe in Miami verbleef een tijd, liep zijn gedrag helemaal uit de hand.

De laatste tijd ging het goed, maar nu lijkt het weer een beetje bergafwaarts te gaan met Scott. Hij was samen met Kendall en Kylie Jenner, de halfzusjes van de Kardashians, naar een modeshow tijdens LA Fashion Week en kon zich daar niet gedragen. Scott had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken en misdroeg zich tijdens de show.

Zijn gedrag was zo erg dat één van de modellen haar middelvinger opstak naar hem. Aan het einde van de show trok Scott bijna designer Cedric Benaroch van het merk Day By Day de catwalk af.

Waarom Scott zich misdroeg, behalve de drank, is niet duidelijk. Je zou denken dat Scott zich verantwoordelijk voelt voor Kendall en Kylie en zich als een rolmodel zou moeten gedragen… maar dit is dus duidelijk niet het geval.

Nieuwsgierig naar de beelden? Bekijk ze hier!

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties