0

SHOCKING Khloes man geeft 800 dollar per dag aan drugs uitKhloe Kardashian gaat normaal gehuld in strakke jurkjes over straat. Maar sinds bekend werd dat haar man Lamar Odom een drugsprobleem heeft, probeert de reality ster een low profile te houden.

De Kardashian zuster werd gespot in een grote trui met capuchon terwijl ze angstvallig haar gezicht van de camera’s probeerde af te schermen. Khloe krijgt de laatste tijd de ene na de andere shock te verwerken. Zo zou Lamar zijn vreemdgegaan met twee andere vrouwen, is hij verslaafd aan crack en werd hij opgepakt voor rijden onder invloed. Onlangs leek het even goed te gaan, toen Lamar incheckte bij een rehab. Maar de volgende dag pakte hij alweer zijn koffers en verliet hij de afkickkliniek.

Dit is al zijn tweede afkickpoging en zowel de Kardashians als zijn vrienden hebben een intervention georganiseerd. Beide zonder resultaat; Lamar wil niet geholpen worden. Volgens bronnen geeft de voormalig basketbal speler dagelijks 800 dollar aan drugs uit, waaronder de zeer verslavende drug crack. In drie jaar tijd heeft hij zo ruim 50.000 dollar aan drugs besteed.

Vrienden en familie vrezen voor het ergste en zijn bang dat Lamar binnenkort aan een overdosis bezwijkt. Hopelijk komt Lamar snel tot inzien en laat hij zich opnemen.

Khloe Kardashian Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian probeert haar gezicht af te schermen in oversized trui

Khloe Kardashian en Lamar Odom

Khloe Kardashian en Lamar Odom in betere tijden

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties