0

STATEMENT Khloe Kardashian en Lamar gaan hun huis verkopenHet leek zo’n happy couple maar helaas waren er flink wat problemen achter gesloten deuren. Lamar gebruikte niet alleen drugs maar bedroog Khloe Kardashian ook nog eens met diverse vrouwen.

Even kregen wij de hoop dat het goed zou komen tussen de voormalige lovebirds toen ze allebei aanwezig waren bij een concert van Kanye West én Khloe werd gespot met haar trouwring om, maar helaas ging Lamar daarna alweer snel de fout in. Paparazzi spotten hem in een nachtclub waar hij flink los ging met dames en drank.

De scheidingspapieren zijn inmiddels ingevuld maar nog niet gedeponeerd bij de rechtbank. Wél zou het stulpje van Khloe en Lamar in het geheim in de verkoop staan. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven, waarna gekeken wordt of ze genoeg verdienen om het huis te betalen.

Khloe en Lamar vragen 2,96 miljoen dollar voor hun huis en dat is maar een fractie (als in 50.000 dollar) meer dan de prijs waarvoor ze het verkocht hebben in 2009. Zouden ze snel van het huis af willen?

Lamar en Khloe toen ze nog een happy couple waren...

Lamar en Khloe toen ze nog een happy couple waren…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties