0

khloe kardashian beroofd 150Dankzij hun eigen realityshow, de bijbehorende merchandise en diverse endorsements (denk aan de Kardashian lijn van Lipsy London) weten de gezusters Kardashian flink wat nullen op hun rekening bij te schrijven. Het geld geven ze graag uit aan huizen, kleding en sieraden en dit maakt ze een prooi voor dieven.

Nadat Kim’s creditcard een tijdje terug door een wildvreemd persoon opnieuw aangevraagd werd, is nu Khloé Kardashian het slachtoffer van een beroving. Het jongste zusje ligt in scheiding met man Lamar en was al een tijdje niet in haar eigen huis geweest. Haar basketballer woont ook ergens anders waardoor potentiële dieven vrij spel hadden.

Het huis is nu verkocht en tijdens het leeghalen van de woning bleek dat er voor 250.000 dollar aan sieraden in de vorm van horloges, gouden kettingen en diamanten is gestolen. Opvallend is dat er geen sporen van braak zijn en het dus iemand moet zijn die Khloé en Lamar vertrouwen.

Op dit moment wordt er sporenonderzoek gedaan en iedereen die toegang had tot het huis, moet een leugendetector test ondergaan.

khloe kardashian beroofd 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties