0

kendall jenner lexi binx vogue germany 150Als Beyoncé al niet perfect is, laat staan de rest van de wereld. Zelfs topmodellen hebben hun mindere momenten en staan niet altijd geweldig op foto’s. Maar of je daar nou zo mee om moet gaan…

De Duitse Vogue had tijdens New York Fashion Week backstage een kiekje genomen van Kendall Jenner terwijl ze klaar werd gestoomd voor de show van Donna Karan. Eerlijk is eerlijk: er zijn betere foto’s van Kendall. Blijkbaar vonden modellen Lexi Boling en Binx Walton het gepast om hun collega online uit te lachen en plaatsten bij de foto’s teksten ‘She’s never looked better‘ en ‘That’s fucked up‘ met meerdere emoticons die huilen van het lachen.

De dames hebben inmiddels de comments verwijderd maar niet voordat anderen ze op hadden gemerkt. Lexi werd op het matje geroepen bij haar modellenbureau Ford Models en verklaarde: “I wasn’t thinking and made a silly comment. Kendall’s had a killer NYFW. A big congrats to her!

Eerder ging al het gerucht dat Kendall werd gepest door collega modellen, dat werd ontkracht, maar nu is het dus écht zo.

  • Kendalls foto op Instagram met de gemene comments van Lexi en Binx
    Kendall's foto op Instagram met de gemene comments van Lexi en Binx
  • kendall jenner lexi binx vogue germany 500
    Vogue Germany: "@kendalljenner backstage bei @donnakaran #donnakaran #nyfw #backstage #fashionshow #models"
  • lexi binx
    Pesters Lexi en Binx samen voor de Hugo SS 2015 campagne

www.instagram.com/voguegermany

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties