0

jenners 150Het is absoluut geen geheim dat Kris Jenner het liefst de levens van haar dochters wil bepalen en daar zien we de nodige discussies over in Keeping Up with the Kardashians. Dit geldt ook voor de modellencarrière van Kendall Jenner, maar zij is er nu helemaal klaar mee.

Het 19-jarige model heeft haar momager Kris Jenner de laan uitgestuurd nadat haar moeder alles probeerde te bepalen als het om de modellenklussen van Kendall ging. Het Chanel model maakt zich stukje voor stukje los van haar bekende familie, zo verhuisde zij al uit haar ouderlijk huis en heeft ze haar achternaam laten vallen. Dit is voor de reality ster de laatste stap om eigen benen te staan en los gezien te worden van de Kardashians-Jenners.

Het ontslag van haar moeder is te wijten aan dat Kris net iets te veel de intieme kiekjes van Kendall promoot, zoals zij ook al deed met de sex tape van Kim. Die was toen ook helemaal klaar met haar moeder als manager en huurde daarom Ina Treciokas in. Wie de nieuwe manager is van Kendall is nog niet bekend, maar het zal wel iemand worden die niks met haar familie te maken heeft.

  • jenners

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties